Svet-Stranek.cz
Kvalitní tvorba webových stránek

Nevýhody webových stránek zdarma:Kvalitní tvorba webových stránek

Nevýhody webových stránek zdarma

Pokud jste se rozhodli, že tvorba www stránek u vás nebude finančnízáležitostí, vytvořte si stránky zdarma na internetu nebo podle tištěnéhonávodu.

Pokud jste se rozhodli, že tvorba www stránek u vás nebude finančnízáležitostí, vytvořte si stránky zdarma na internetu nebo podle tištěnéhonávodu. Nebo si můžete zadat do vyhledávání tvorbu webu zdarma a určitě vásnabízené odkazy zaujmou. Záleží jenom na vás, kterou z nabízených variantvyužijete. Je jich opravdu hodně.

Jako každá záležitost i tvorba stránek zdarma má své nevýhody. Hlavnímnegativem je omezená konfigurace. Pod tímto pojmem rozumíme výběr designu pouzez několika šablon. Tím pádem nelze měnit barvy podle přání a aktuálních trendů,ale tak, jak je grafika nastolena, je po celou dobu používána. Obsah a struktura webu jsou selektovány z předdefinovaných šablon. Můžeme zmínit nevýhodu vefunkcích, které nejde přidávat ani měnit. Nemůžete tedy počítat s tím, že nastránkách budete mít formuláře a dotazníky. Takovou funkci je potřeba sizaplatit.

Malé upozornění na závěr - nezapomeňte se dobře informovat na stránkách,které nabízení weby zdarma, zda se jedná opravdu o kompletní tvorbu webovýchstránek nebo pouze o šablony. Test webu není v tomto případě bohuželmožný a nakonec můžete zjistit, že dokoupíte funkce v hodnotě celého novéhowebu. Je tedy na místě si řádně rozmyslet, jestli opravdu chcete webové stránkyzdarma podle nadefinovaných šablon a paradoxně v konečném důsledku zaplatitvíce.